Logo Universiteit Utrecht

WND-conferentie

Inschrijving

Voor deelname aan deze WND-conferentie kunt u een beroep doen op het nascholingsbudget van uw school. De conferentie is als nascholingsactiviteit met een omvang van 15 RU aangemeld bij Registerleraar.

De inschrijving op de wachtlijst loopt via een link naar de inschrijfpagina. Deze is vanaf begin september beschikbaar bij ‘standaard deelnemer’ op deze pagina. Leden krijgen daarvan bericht. Informatie over de deelnamekosten en de inschrijvings­procedure is hieronder te vinden. U dient direct bij de inschrijving de deelnamekosten via iDeal (voor Nederland) of Bancontact (voor België) te betalen. Zonder betaling is de inschrijvingsprocedure niet afgerond, en staat u niet als deelnemer geregistreerd. Na betaling krijgt u automatisch een bevestigingsmail en een factuur die u kunt gebruiken om de deelnamekosten bij uw school of instelling te declareren.

In verband met de beperkte capaciteit van het congrescentrum en het grote aantal conferentiedeelnemers in de voorgaande jaren is het verstandig u tijdig – bij voorkeur vóór 1 oktober 2018 – aan te melden.

Prijs per persoon
standaardtarief (twee dagen met overnachting op een tweepersoonskamer) €270,-
toeslag overnachting op een eenpersoonskamer € 55,-
twee dagen zonder overnachting €270,-
één dag zonder overnachting €135,-

Leden van de Werkgroep Natuurkunde Didaktiek die met pensioen zijn of in de VUT zitten, kunnen gebruik maken van een korting van € 100,- op het standaardtarief (dus alleen bij volledige deelname).

Inschrijvingsprocedure

De inschrijvingsprocedure hangt af van hoe u aan de conferentie deelneemt: als standaard deelnemer, als WND-lid met pensioen/VUT-korting of als student aan de lerarenopleiding. In alle gevallen geldt: uw inschrijving is pas definitief als de deelnamekosten betaald zijn.

  • Standaard deelnemer – Ga naar de inschrijfpagina. Selecteer daar ‘Standaard aanmelding’. Geef aan of u een of twee dagen komt, of u blijft overnachten op een tweepersoonskamer (samen met een andere conferentiedeelnemer) of op een eenpersoonskamer, of u gebruik wilt maken van het busvervoer tussen NS-station Leiden Centraal en het conferentiecentrum, of u een certificaat van deelname aan de conferentie wilt ontvangen enzovoort. Daarna moet u direct betalen via iDeal (voor Nederland) of Bancontact (voor België) en zo de inschrijving definitief maken. U krijgt een e-mail met een bevestiging van uw inschrijving en een factuur die u kunt gebruiken om de betaalde deelnamekosten bij uw school of instelling te declareren.
  • WND-lid met pensioen/VUT-korting – Als u als WND-lid van de pensioen/VUT-korting gebruik wilt maken, neemt u eerst per e-mail contact op met Wilma van Eijsden (w.vaneijsden@uu.nl). U krijgt dan van haar een toegangscode. Daarna kunt u zich via de inschrijfpagina (zie hierboven bij ‘Standaard deelnemer’) inschrijven door ‘Aanmelding voor WND-leden met VUT-korting’ te selecteren, de toegangscode in te voeren en de verdere procedure te doorlopen.
  • Student lerarenopleiding – Als u als student in aanmerking komt voor deelname tegen een gereduceerd tarief (zie onder ‘Inschrijving studenten lerarenopleiding’) heeft u van uw opleider een toegangscode ontvangen. Daarna kunt u zich via de inschrijfpagina (zie hierboven bij ‘Standaard deelnemer’) inschrijven door ‘Aanmelding voor studenten van lerarenopleidingen’ te selecteren, de toegangscode in te voeren en de verdere procedure te doorlopen.