Logo Universiteit Utrecht

WND-conferentie

Inschrijving

De inschrijving voor de conferentie loopt via de onderstaande link. Een overzicht van de deelnamekosten en een toelichting op de inschrijvingsprocedure staat hieronder bij de conferentie-informatie.

 

>   Inschrijfformulier WND-conferentie 2021

 

In verband met de beperkte capaciteit van het congrescentrum en het beperkte aantal conferentiedeelnemers is het verstandig om niet te lang te wachten met uw inschrijving voor de conferentie.

Voorlopig gaan we bij de inschrijving uit van een fysieke conferentie met maximaal 400 deelnemers. Nadat dit aantal inschrijvingen bereikt is, komt u bij uw inschrijving op een wachtlijst te staan. U kunt dan mogelijk in een later stadium nog tot de conferentie worden toegelaten. Daarover ontvangt u dan bericht.

Bij de inschrijving voor deze fysieke conferentie kunt u aangeven of u wel of niet wilt deelnemen aan de digitale conferentie, als we daartoe noodgedwongen zouden moeten overgaan. In beide gevallen krijgt u dan een nog nader te bepalen deel van de deelnemersbijdrage teruggestort. Hoe groot dat deel is, hangt af van de kosten die aan het afgelasten van de fysieke conferentie verbonden zijn, en of u wel of niet deelneemt aan de digitale conferentie.

 

Foto’s en filmbeelden

Tijdens de WND-conferentie kunnen foto’s en/of filmbeelden gemaakt worden waarop deelnemers herkenbaar in beeld zijn. Wij gebruiken deze beelden in het conferentieverslag en mogelijk in de communicatie-uitingen van de WND en het Freudenthal Instituut, bijvoorbeeld op de website of in promotiematerialen. Als u niet herkenbaar in beeld wilt, geef dit dan alstublieft tijdens de conferentie bij de fotograaf/de organisatie aan. Dan houden we daar rekening mee.

 

Conferentie-informatie

Informatie over de deelnamekosten en de inschrijvings­procedure is hieronder te vinden. U betaalt de deelnamekosten direct bij de inschrijving via iDeal (voor Nederland) of Bancontact (voor België). Zonder betaling is de inschrijvingsprocedure niet afgerond, en staat u niet als deelnemer geregistreerd. Na betaling krijgt u automatisch een bevestigingsmail en een factuur die u kunt gebruiken om de deelnamekosten bij uw school of instelling te declareren. Wij verzoeken u dringend om de deelnamekosten pas bij uw school of instelling te declareren als in januari 2022 duidelijk is welk deel van de deelnemersbijdrage door ons op uw rekening is bijgeschreven in het geval van een noodgedwongen afgelasting van de fysieke conferentie.

In verband met alle onzekerheden rond het pandemieverloop en de daaraan verbonden overheidsmaatregelen is dit jaar alleen een volledige conferentiedeelname mogelijk met overnachting op een eenpersoonskamer. Bovendien is er dit jaar helaas geen sprake van speciale tarieven voor studenten en WND-leden die met pensioen zijn of in de VUT zitten.

 

Prijs per persoon

€ 325,- voor volledige deelname met overnachting op een eenpersoonskamer.

 

Inschrijvingsprocedure

De inschrijvingsprocedure hangt af van hoe u aan de conferentie deelneemt: als deelnemer of als gast (voor lezinghouders en externe werkgroepleiders).

Deelnemer – Ga naar de inschrijfpagina. Selecteer daar ‘standaard aanmelding’ en doorloop de verdere procedure. Daarna moet u direct betalen via iDeal (voor Nederland) of Bancontact (voor België) en zo de inschrijving definitief maken.

Gast – Als u als gast aan de conferentie deelneemt, heeft u van Wilma van Eijsden een toegangscode ontvangen. Ga naar de inschrijfpagina. Selecteer daar ‘aanmelding als gast’, voer de toegangscode in en doorloop de verdere procedure.