WND-conferentie

Inschrijving

Via onderstaande link kunt u zich inschrijven voor de WND-conferentie 2023:

Inschrijfformulier

 

Conferentie-informatie 2023

Informatie over de deelnamekosten en de inschrijvings­procedure is hieronder te vinden. Evenals vorig jaar betaalt u de deelnamekosten direct bij de inschrijving via iDeal (voor Nederland) of Bancontact (voor België). Zonder betaling is de inschrijvingsprocedure niet afgerond en staat u niet als deelnemer geregistreerd. Na betaling krijgt u automatisch een bevestigingsmail en een factuur die u kunt gebruiken om de deelnamekosten bij uw school of instelling te declareren.

In verband met de beperkte capaciteit van het congrescentrum en het grote aantal conferentiedeelnemers in de voorgaande jaren is het verstandig om niet te lang te wachten met uw inschrijving voor de conferentie.

Prijs per persoon

  • twee dagen met overnachting op een tweepersoonskamer   €  335,-
  • toeslag overnachting op een eenpersoonskamer                      €    65,-
  • twee dagen zonder overnachting                                                    €  335,-
  • één dag zonder overnachting                                                           €  168,-

Leden van de Werkgroep Natuurkunde Didaktiek die met pensioen zijn of in de VUT zitten, kunnen gebruik maken van een korting van € 100 op het standaardtarief (dus: alleen bij volledige deelname).

Inschrijvingsprocedure

De inschrijvingsprocedure hangt af van hoe u aan de conferentie deelneemt: als standaard deelnemer, als WND-lid met pensioen/VUT-korting of als student aan de lerarenopleiding. In alle gevallen geldt: uw inschrijving is pas definitief als de deelnamekosten betaald zijn.

Standaard deelnemer – Ga via de bovenstaande link naar de inschrijfpagina. Selecteer daar ‘Standaard aanmelding’. Geef aan of u een of twee dagen komt, of u blijft overnachten op een tweepersoonskamer (samen met een andere conferentiedeelnemer) of op een eenpersoonskamer, of u gebruik wilt maken van het busvervoer tussen NS-station Leiden Centraal en het conferentiecentrum enzovoort. Daarna moet u direct betalen via iDeal (voor Nederland) of Bancontact (voor België) en zo de inschrijving definitief maken.

WND-lid met pensioen/VUT-korting – Als u als WND-lid van de pensioen/VUT-korting gebruik wilt maken, neemt u eerst per e-mail contact op met Wilma van Eijsden (zie onder ‘Algemene informatie’ hieronder). U krijgt dan van haar een toegangscode. Daarna kunt u zich via de inschrijfpagina (zie hierboven bij ‘Standaard deelnemer’) inschrijven door ‘Aanmelding voor WND-leden met VUT-korting’ te selecteren, de toegangscode in te voeren en de verdere procedure inclusief betaling te doorlopen.

Student lerarenopleiding – Als u als student in aanmerking komt voor deelname tegen een gereduceerd tarief (zie de pagina Inschrijving studenten lerarenopleiding van deze website) heeft u van uw opleider een toegangscode ontvangen. Daarna kunt u zich via de inschrijfpagina (zie hierboven bij ‘Standaard deelnemer’) inschrijven door ‘Aanmelding voor studenten van lerarenopleidingen’ te selecteren, de toegangscode in te voeren en de verdere procedure inclusief betaling te doorlopen.

 

Foto’s en filmbeelden

Tijdens de WND-conferentie kunnen foto’s en/of filmbeelden gemaakt worden waarop deelnemers herkenbaar in beeld zijn. Wij gebruiken deze beelden in het conferentieverslag en mogelijk in de communicatie-uitingen van de WND en het Freudenthal Instituut, bijvoorbeeld op de website of in promotiematerialen. Als u niet herkenbaar in beeld wilt, geef dit dan alstublieft tijdens de conferentie bij de fotograaf/de organisatie aan. Dan houden we daar rekening mee.